Nosaltres

Sobre Avanza

Avanza com el seu nom indica va néixer per a donar suport a les situacions que enfronten les famílies a càrrec de persones amb dependència. 

En totes les ocasions, el focus es manté en les comoditats de la persona dependent i mai ens fixem en les necessitats que tenen les seves famílies com a cuidadors no professionals: que tan important és mantenir la seguretat i estabilitat del conjunt de les famílies perquè les cures ofereixin la comoditat a l’adult i la tranquil·litat al familiar.

Sensibilitat i empatia

Puntualitat i eficiència

Confiança i respecte

Professionalitat

Els nostres valors

Sabem com n’és d’important que els teus familiars estiguin en bones mans. Per això, a Avanza tenim uns valors molt marcats, que us permetran confiar en els nostres serveis i gaudir del vostre dia a dia amb tranquil·litat.

El nostre equip compta amb una gran experiència i formació en cura domèstica per poder prendre decisions ràpidament i resoldre conflictes sense problema, tractant cada cas amb l’empatia i delicadesa que mereix.

Les nostres promeses

La nostra missió

És canviar el rumb de les famílies des de la desesperació, estrès i sentiment de culpabilitat a la tranquil·litat, seguretat i sentiment d’agraïment entre els integrants de la família. 

Amb Avanza sempre trobaràs les respostes a les preguntes que et turmenten.

La nostra visió

És que milers de famílies puguin veure la situació de cuidar d’un familiar com una cosa positiva, no negatiu.

Nosaltres ens encarreguem del treball, de l’atenció i de l’acompanyament als majors, perquè les famílies puguin portar les seves vides amb tranquil·litat i així poder bolcar tot el seu amor i afecte als seus més reunits.