L’assistència domiciliària garanteix la cura segura de les persones de la tercera edat

Durant aquesta enorme crisi sanitària els cuidadors a domicili s’estan convertint en una solució ideal per a moltes famílies. L’assistència domiciliària ofereix molts beneficis per a les persones de la tercera edat i amb dependència i els seus familiars.

Una atenció a la llar assequible: un cuidador professional, a més de ser assequible, dóna atenció d’alta qualitat i personalitzada per a les persones grans i amb dependència.

Comoditat de la llar: per a les persones de la tercera edat i amb dependència poder estar a casa amb la seva família i amistats els ajuda en el seu procés de recuperació i els aporta benestar.

Atenció domiciliària personalitzada: s’ofereix una atenció a les persones grans escoltant-los sempre obertament, amb actitud positiva i sense judicis o prejudicis. Dedicar temps a escoltar el seu estat, les seves vivències o records i els seus desitjos, des d’una vessant humana i d’absoluta estima, consideració, respecte i proximitat.

Independència, comoditat i confiança: la cura d’una persona de la tercera edat o amb dependència té com a objectiu que la seva vida es desenvolupi de manera normal. A Avanza considerem un factor clau empoderar a les persones grans i amb dependència. En empoderar-les, els estem creant capacitats i estem desenvolupant les seves potencialitats i fortaleses personals per a la cura i manteniment del seu estat de salut i benestar.

L’estat d’ànim de la persona major millora: la companyia d’un cuidador/a contribueix a la salut i benestar de la persona de la tercera edat i amb dependència, fent que se senti cuidada, molt millor anímicament i més feliç.

Serveis d’acompanyaments: les persones cuidadores s’encarreguen de brindar la companyia que necessiten les persones grans i amb dependència.

Millora de la qualitat de vida de tota la família: el suport en la cura de les persones de la tercera edat i amb dependència ajuda al fet que els seus familiars estiguin més tranquils. Saber que el seu està ben cuidat és tranquil·litzador i també els ofereix més temps per a dedicar-se’ls a ells.

Els nostres professionals estableixen relacions de respecte i d’apoderament per a millorar la qualitat de vida dels familiars majors i amb dependència, amb un objectiu d’aconseguir un major nivell de benestar i salut.

Els nostres serveis d’assistència domiciliària personalitzada, entre altres, ofereixen una estabilitat i tranquil·litat tant a la persona cuidada com a la seva família.

No ho dubteu més i programa una visita d’assessorament gratuïta. Durant la visita d’assessorament podrem conèixer les teves necessitats i les de la teva família i podrem desenvolupar un pla d’atenció personalitzada.

0

No hi ha productes a la cistella.